Darbeler | Konular | Kitaplar

Bu olaylar %100 masum ve yerli diyenlere ŞOK cevap

Bu olaylar %100 yerli diyenler var... Tamamen masumane bir halk hareketi diyenlere şok bakış açısı sunuyoruz

1. Twitter ve Facebook yüzde kaç yerli?

Bu olayları yerli olduğunu iddia edenlere tokat gibi soru soruyoruz.. Twitter ve facebook yüzde kaç yerli? Daha bu olayı tetikleyen sosyal medyadan bu olay buram buram yabancı olduğunu ilan ediyor..

Bu konu ile alakalı hazırlanmış sitemizdeki yazıyı okumak için buraya tıklayınız.

Sosyal medya gücünün kontrolü tamamen yabancılara aittir. Ve bugüne kadar tüm sosyal medya analizi vs hepsi yabancıların elinde. istedikleri an bu ellerindeki gücü kullanbileceklerdir. Ve kullanmışlardır.

2. Bu olaylarda kullanılan taktikleri yüzde kaç yerlidir?

Bugüne kadar turunca devrim arap baharı gibi devrimler nasıl ortaya çıktı? Tamamen amerika kökenli teoriler ve yöntemlerle yani pasif direniş yöntemleri aynen bugün gezi parkı eylemlerinde kullanılmaktadır..

Konu ile alakalı buraya tıklayarak deataylı bilgi alabilirsiniz.

3. Anonymous hacker grubu yüzde kaç yerlidir?

türk sitelerine ve devlet sitelerine saldırılar yapan yabancı kaynaklı anonymous hacker grubundan meded uman onların devlet sitelerini çökertmelerine bayramlarla karşılayan bir yerli eylemciler söz konusu.. anonymous hacker grubuna ne oluyor ki böyle bir saldırıya kalkışıyor.. madem yerli bir eylem onlar neden burnunu sokuyorlar..

4. Gezi parkı eylemcilerinin talepleri yüzde kaç bu milletin menfaatine?

En büyük şok etkisi ise taksim gezi parkı eylemlerini başlatan kitle tarafından ortaya çıktı.. Adamların istekleri şok edici durumda. 3. köprü, havalimani, kanal istanbul gibi çalışmaların gezi parkındaki 5-10 ağaçla ne alakası var?

Talepler taamen dış güçlerin talepleri boyutunda

5. Yabancı medyanın bu olayları abartması ne kdar yerli?

Yabncı medya bu olayları o kadar abarttı ki.. tamamen türkiye aleyhinde propagandaya döndü.. ve bu yabancı medyanın dünyaya duyurma çalışmasının türkiyeye ne gibi menfaati olabilir? Eylemcilerin bundan dolayı bayram etmesi neyin nesi?

6. Yakalanan yabancı pasaportlu eylemciler de neyin nesi onlarda mı yerli?

Devşirme türk asıllı ajanlar bir tarafa bir de yabancı ülke pasaportlu ajanlara ne demeli? bunlar ise olayın hiç masum olmadığını belgelemektedir


7. bu olaylardan en çok kim menfaatlenecek?

bunları iyi düşünmek ve değerlendirmek lazım


darbeler.zehirli.org