Darbeler | Konular | Kitaplar

Taksim Gezi Parkı Olayları

Protesto gösterileri Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Harbiye ve Beşiktaş'ta yoğunlaştı ve buralarda polisin müdahalesi daha sert oldu.

TAKSİM'E YÜRÜYORLAR

Taksim Gezi Parkı’nın yıkılmaması için Taksim Meydanı ve çevresinde polisle çatışan eylemcilere destek veren yaklaşık bin kişilik bir grup, Boğaz Köprüsü üzerinden Avrupa yakasına geçiş yaptı.

Gruplar köprüyü geçtikten sonra Beşiktaş'ta sabah saat 07:00'de arbede yaşandı. Polis, gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti. Gerginlik hala devam ediyor.

Gruplar köprüyü geçtikten sonra Beşiktaş'ta arbede yaşandı. Polis, gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti.

Taksim Gezi Parkı eylemi için Kadıköy'den D-100 trafiğini kapatarak gelen grup, Taksim Meydanı'na çıkmak istedi. Barbaros Bulvarı'ndan Beşiktaş istikametine giden grubu polis ekipleri anonslar yaparak uyardı. Grubun yürüyüşüne izin vermeyeceğini belirten polis ekipleri, eylemcilerin dağılmasını istedi. Uyarılara kulak asmayan eylemciler, polis ekiplerine taş atmaya başladı. Polis ekipleri de TOMA araçlarından tazyikli su ile karşılık verdi. Grubun dağılması için gaz bombası da atan polis, eylemcilerle uzun süre çatıştı. Bazı eylemciler çöp bidonlarını ve ellerine geçirdiklerini yollara atarak barikat kurdu.


Haber Etiketleri: Taksim Gezi Parkı Olayları, Taksim Gezi Parkı canlı yayın, Gezi Parkı canlı yayın, Taksim Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı haberleri, Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı olayları,taksim gezi parkı projesi, taksim gezi parkı beyoğlu, taksim gezi parkı harita, taksim gezi parkı nerede, taksim gezi parkı kışla, taksim gezi, parkı cafe, taksim gezi parkı özellikleri, taksim gezi parkı tarihi, taksim gezi parkı olayları, taksim gezi parkı eylemi,taksim gezi parkı canlı yayın , taksim gezi parkı canlı , taksim gezi parkı olayları, taksim yürüyüşü, taksim olayları, taksim gezi parkı olayları.


Konular