Darbeler | Konular | Kitaplar

Gezi Parkı Olayları Dindar Avına Dönüştü

Gezi Parkı olaylarını bahane edenler millet iradesi düşmanları, eylemleri dindar avına dönüştürdü. İşte gelen bazı haberler…

Türkiye’yi kaosa sürüklemeyi amaçlayan odakların desteklediği eşkıyalar ağaç kesimine tepki bahanesiyle başta İstanbul ve Ankara olmak üzere belli illerde başörtülü öğrencilere saldırıyor, içerisinde başörtülü olan araçları tahrip ediyor. Gelen haberler provokatörlerin asıl niyetini ortaya koyuyor.

ARAÇTA BAŞÖRTÜLÜ VAR DİYE

Edinilen bilgilere göre dün aksam Maltepe Gülsuyu’nda bir aile eylem yapan göstericilerin arasında kaldı. Şoförün eşi başörtülü olduğu için durdurulan araç devrilmek istendi. Bu vahşeti twitter’dan duyuran bir gazete yazarı, haberin doğru olduğunu kaydetti.

DERSANE ÖĞRENCİLERİNİ HOCALARI KURTARDI

Yine Kayseri’de Gezi Parkı olaylarıyla ilgili eylem düzenleyen bir grup, dershaneden çıkan başörtülü 2 öğrenciye fiili ve sözlü saldırıda bulundu.

Provokatörlerin başörtülü öğrencilere “Çekin gidin buradan. Sizin yüzünüzden bu hale geldik” şeklinde sataştıkları öğrenildi. Başörtülü öğrenciler, öğretmenlerinin araya girmesiyle gözü dönmüş güruhun elinden zor kurtuldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Kayseri İl Başkanı Sadık Atila, bahsi geçen eylemi birkaç STK’nın birlikte organize ettiğini, söz konusu provokasyonda kendi üyelerinin dahlinin olmadığını bildirdi.

VİCDANLARI YOK

Başörtülü annesi, kuzenleri ve 5 yaşındaki yeğeni saldırıya uğrayan bir vatandaş ise ailesine yaşatılanlara şöyle tepki gösterdi: “Ankara'da başörtülüler diye annem, kuzenlerim ve 5 yaşındaki yeğenimi taciz eden, arabalarını yumruklayan yamyamlara nasıl empati yapacağım?”

Habervaktim.com

Konular